Dit zijn crypto ondersteunde games van 2021!

Momenteel zijn er ontzettend veel crypto ondersteunde games beschikbaar om te spelen. Deze games maken gebruik van blockchain technologie. Hierdoor kun je in een game nft’s kopen en deze kun je ook verhandelen. Als je eigenaar bent van een nft is het jouw eigendom en deze kan een ander dus niet bezitten, tenzij je deze verkoopt of ruilt. Handelen in crypto is momenteel een booming business. Chainlink kopen, nft’s kopen, ga zo maar door. Er zijn ontzettend veel manieren om te handelen met crypto. Maar welke games worden nu eigenlijk ondersteund met crypto? Lees dan snel verder.

onbekend

Axie Infinity

Het is leuk om te weten dat deze game al werd uitgebracht in 2018, deze game is op nft’s gebouwd. Deze game kreeg zijn succes in juni dit jaar. Er werd toen namelijk voor 43 miljoen euro aan nft’s verkocht. Er zijn verschillende manieren waarop je in deze game geld kunt verdienen. Je kunt je Axies (karakters binnen de game) verhandelen, meevechten, verzamelen en breeden. Breeden is heel interessant want hiermee kun je nieuwe Axies creëren om zo deze weer voor andere doeleinden te gebruiken. Dit is momenteel de grootste crypto ondersteunde game die er is. Wel is het niet goedkoop om hiermee te starten, want in de game moet je namelijk land kopen. Dit begint vanaf de 3.5 ethereum.

Gods Unchained

Crypto games zijn er in allerlei verschillende soorten en genres. Gods Unchained is een kaartspel crypto game. Dit spel neemt je mee in Egyptische en Scandinavische mythologie. Je hebt kaarten waarop goden afgebeeld staan, deze goden kun je ook wapens geven. De goden en de wapens kun je als nft’s verhandelen. De waarde hiervan fluctueert, de ene keer is een kaart meer waard en de andere keer iets minder. Naast het verhandelen hiervan kun je ook deelnemen aan toernooien. Tijdens deze toernooien kun je prijzen winnen, die natuurlijk weer een bepaalde waarde hebben. Naast dat je geld kan verdienen, is het spel ook leerzaam. Zo leer je namelijk over mythologie en de geschiedenis hiervan.

The Sandbox

Dit spel bestaat als sinds 2012 en is gigantisch. Mensen kunnen namelijk hun eigen werelden creëren met de 4 elementen. Je kunt elementen ook mixen, aarde en water creëert bijvoorbeeld modder. Zo zijn er talloze mogelijkheden om je eigen uniek wereld te bouwen. 3 jaar geleden zijn de rechten van het spel overgekocht en is het een crypto game geworden. Spelers kunnen hun werelden nu verkopen als nft’s.

Deze games zijn afhankelijk van de huidige koers van de crypto. Is de chainlink koers bijvoorbeeld laag, dan zul je minder verdienen. Houdt alle koersen dus goed in de gaten.

BRON Partner bijdrage
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?