Winacties: Transformeer in meester van het universum met dit Starlink pakket!

Geplaatst: 22 oktober 2018 14:00
Aangepast: 28 oktober 2018 11:25

Beam me up, Scotty! Het team van Starlink is druk bezig met het veroveren van het universum. Mij hebben ze al, want de Arwing staat te schitteren tussen mijn collectibles. De game is verkrijgbaar op menig console en dat willen wij vieren met een ongekend, rijkelijk gevuld, intergalactisch pakket.

Starlink: Battle for Atlas is vorige week uitvoerig aan de tand gevoeld. Het design van de game is een mooie uitblinker en de modellen van de vliegtuigen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben apetrots op mijn nieuwe collectibles en daar wil ik graag wat van met jullie delen. Daarom geeft Gameliner in samenwerking met Ubisoft een goedgevuld pakket weg! Het pakket bevat onder andere een poster, shirt, pet, buttons en een keychain. Wil jij kans maken? Geef dan per email antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete planeet?

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starlink: Battle for Atlas

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

16 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer