Winacties: Win House of Ashes voor PS4 of Xbox One!

Geplaatst: 25 oktober 2021 14:50

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is de nieuwste toevoeging aan de horrorserie van Supermassive Games. Je maakt bij Gameliner nu kans om deze titel te winnen!

Je kunt het lezen in Eilish haar review van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, dit is wellicht het sterkste deel in de serie tot nu toe! Heb jij nou zin om te griezelen binnenkort? Dan kan je nu kans maken op deze titel. Laat even weten of je deze game op de PlayStation 4 of de Xbox One wilt winnen.

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 02-11-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 oktober 2021

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord