Winacties: Win vrijkaartjes van Mortal Engines

Geplaatst:
Aangepast: 5 december 2018 22:30

Vanaf 6 december is Mortal Engines te zien in de Nederlandse bioscopen en dat moeten we natuurlijk vieren. En als Gameliner een feestje geeft, dan komen daar natuurlijk goodies aan te pas. Die jij dan weer kan winnen.

Mortal Engines is een verfilming van het boek van Philip Reeve en wordt geproduceerd door Peter Jackson. De film, die geregisseerd wordt door debuterend regisseur Christian Rivers, vertelt het verhaal van een post-apocalyptische wereld als gevolg van een zestig minuten durende nucleaire oorlog. Bijna de hele wereld is vergaan en mensen zochten hun toevlucht in de grote steden. Deze steden zijn omgevormd tot voertuigen, maar er is nauwelijks brandstof te vinden. De rijdende steden voeren oorlog met elkaar voor de laatste grondstoffen. Tom Natsworthy (gespeeld door Robert Sheehan) kruist het pad van Hester Shaw (gespeeld door Hera Miller) en dat heeft grote gevolgen.

Omdat de film bijna in de bioscopen draait, mogen wij een leuk prijzenpakket weggeven. Dit pakket bestaat uit een powerbank, een sjaal, een mooie sweater en twee kaartjes voor de film. Je kan dus geheel in stijl naar de film Mortal Engines zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij van je telefoon het niet overleeft. Want je wilt natuurlijk wel direct na de film je ervaringen kunnen delen. Kans maken op dit te gekke prijzenpakket is simpel. Beantwoord de volgende vraag via de mail. Het meest originele en leuke antwoord wordt door ons uitgekozen als winnaar. Vaste gezichten op Gameliner hebben uiteraard een streepje voor.

In welke stad zou jij het liefst willen schuilen voor de zestigminutenoorlog?

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer