Winacties: Win vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia!

Geplaatst: 14 oktober 2021 12:15
Aangepast: 14 oktober 2021 13:09

Heb jij grote interesse in de Aziatische popcultuur en komend weekend nog niets te doen? Dan zorgen wij voor een leuk dagje uit! In samenwerking met Heroes mogen wij vrijkaartjes weggeven voor Heroes Made in Asia dat op 16 en 17 oktober plaatsvindt in Gorinchem. Heroes Made in Asia biedt een complete ervaring van de Aziatische popcultuur. Of het nu gaat om manga, cosplay, merchandise, gaming of andere activiteiten, het is dit weekend allemaal in het Evementenhal Gorinchem. Wees er dus snel bij als je er met een vriend of vriendin heen wilt! Wil je kans maken op de kaartjes? Geef dan antwoord op onderstaande vraag:

Waarom wil jij graag naar Heroes Made in Asia?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 16-10-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Belangrijk: Het evenemnt houdt zich aan de regels zoals die opgesteld zijn door de overheid. Heroes Made in Asia is alleen toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs.

Bron: Heroes Made in Asia
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer