Winacties: Winnaars Metal Gear Solid HD

Geplaatst: 25 februari 2012 12:26
Aangepast: 13 maart 2020 21:45

Afgelopen week kon je bij ons op de website een exemplaar winnen van Metal Gear Solid HD voor de PlayStation 3 uitgegeven door Konami en ontwikkeld door Kojima Productions. Je moest daarvoor je stem uitbrengen op de beste Metal Gear Solid-titel aller tijden. Daarnaast moet je je antwoord onderbouwen in het reactieveld onder het bericht en voor extra kans moest je ons ook nog even toevoegen aan je Facebook en Twitter.

De prijsvraag is afgelopen woensdag afgelopen, maar we moesten nog even de prijswinnaars bekend maken. Mocht je niks gewonnen hebben, dan kunnen we je alvast verklappen dat er nog meer prijzen voor de deur staan.

De winnaars zijn:

  • Omalaxy
  • TheDarknessBoy

Stuur jullie adressen even op naar redactie@gameliner.nl of plaats deze in Mijn GL, dan sturen wij de prijzen z.s.m. naar jullie toe.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer