Top 4 Aankomende Mobiele Games in 2022

Mobiel gamen is de laatste jaren behoorlijk populair. De mobiele gaming-business is nog nooit zo bloeiend geweest en de pandemie heeft de groei van de sector versneld. Mensen zijn over het algemeen beperkt gebleven tot de vier muren van hun woningen. Met dergelijke beperkingen kwamen mobiele games tussenbeide om de dag te redden, en steeds meer mensen begonnen massaal naar deze games op een klein scherm te komen.

Wil je weten wat de beste aankomende mobiele games zijn? Wij voelen hetzelfde. Natuurlijk is er al een overvloed aan uitstekende mobiele games beschikbaar; in feite zijn er zo veel dat je ze nooit allemaal kunt spelen. Toch kunnen we niet anders dan uitkijken naar nieuwe games omdat ze meestal interessant zijn.

Afgaande op de huidige ontwikkelingen wordt 2022 een spannend jaar voor liefhebbers van mobiele games. Van alle beroemde titels tot mini-games en hobby-georiënteerde apps zoals Unibet casino, we gaan een leuke tijd tegemoet.

Advertising 2 Goed1

Call of Duty Warzone

Mobiel gamen zal een heet gevechtsgebied betreden, dankzij een nieuwe blogpost op de officiële Call of Duty-website die de release van Call of Duty: Warzone op mobiel bevestigt.

Het nieuws komt nadat een gerucht uit december 2021 suggereerde dat de mobiele versie van Call of Duty Warzone in 2022 zal worden uitgebracht. Tom Henderson, een gamingschrijver en Call of Duty insider, verklaarde dat de game dit jaar zal worden uitgebracht, daarbij verwijzend naar de opname in de PlaytestCloud-database.

Call of duty warzone smartphone

Valorant Mobile

Riot Games heeft verklaard dat de enorm populaire first-person shooter naar mobiele apparaten zal komen. Dagelijks spelen meer dan 14 miljoen gebruikers VALORANT op pc, dus de vraag naar VALORANT Mobile zou altijd groot zijn.

Als je niet bekend bent met de game, het is een 5v5 multiplayer first-person shooter die zich in de niet al te verre toekomst afspeelt. Spelers kunnen kiezen uit een reeks agenten, die elk hun eigen talenten en krachten hebben, evenals een verscheidenheid aan wapens zoals SMG's, jachtgeweren en aanvalsgeweren. Er zijn verschillende speltypes om uit te kiezen, maar de meest populaire is de basisstrategie voor aanvallen en verdedigen.

Valorant7

Diablo Immortal

Diablo Immortal werd voor het eerst onthuld in 2018 en staat al geruime tijd op lijsten met de grootste verwachte mobiele games. Hoewel het destijds niet het meest goed ontvangen nieuws was, beginnen velen geleidelijk aan het concept van Diablo op mobiel te spelen, mede dankzij wat we tot nu toe hebben gezien. Van een van de meest verachte tot een van de meest verwachte mobiele games, het heeft een lange weg afgelegd!

Diablo Immortal7

Apex Legends Mobile

Apex Legends is een van de meest langverwachte consolepoorten van dit jaar. EA heeft een mobiele versie van zijn veelgeprezen Battle Royale-game uitgebracht om te concurreren met PUBG en Call of Duty: Mobile.

Apex Legends Mobile werd in fasen uitgebracht, te beginnen in maart 2022. Dit is het moment waarop de game in sommige gebieden werd uitgebracht, met nieuws over een volledige wereldwijde lancering die eraan komt.

Apex Legends Mobile

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?