Videoslots verliezen hun ouderwetse ‘fruitautomaat’ imago

Videoslots zijn al jarenlang een regelrechte hit in de casino’s in ons land. Waar deze automaten vroeger enkel bekend stonden als de ouderwetse fruitautomaten zijn de videoslot spelontwikkelaars de laatste jaren bezig geweest met het creëren van innovatieve en vooral leuke videoslots. Het spelen van een kansspel hoort natuurlijk leuk te zijn en daarom is het innoveren van nieuwe automaten erg belangrijk.

Hoe zagen deze videoslots er vroeger uit?

De meeste mensen zijn wel bekend met de ouderwetse gokkasten. Deze zien er namelijk zowat altijd hetzelfde uit. Dit zijn de fruitautomaten. Een kast met 5 verticale rollen en 3 rijen, met op elke rij de afbeelding van een fruitstuk. Ieder fruitstuk heeft een eigen waarde en wanneer je een patroon van dezelfde fruitstukken hebt dan ontvang je een bepaald aantal punten. Hoewel je dit type gokkast in iedere kroeg en café ziet staan is dat niet zo bij de nieuwe videoslots.

onbekend

De nieuwe videoslots
Tegenwoordig hebben deze videoslots een compleet nieuwe look gekregen. Hoewel het concept van de fruitautomaat redelijk overeenkomt met die van de nieuwe videoslots zijn er toch verschillen. Dit verschil zit hem voornamelijk in de beleving en het plezier dat een gokautomaat kan bieden.

Moderne gokautomaten beschikken over innovatieve spellen. Zo heb je nu zowat geen fruitautomaten meer, maar hebben kasten enorm veel verschillende thema’s. Ook heb je vaak de keuze uit enorm veel thema’s waarover één kast beschikt. Ook beschikken zowat alle kasten over bonusgames. Deze speel je vrij wanneer je een reeks van dezelfde bonuselementen op een rij hebt. Bonusgames geven je de kans om zonder inzet geld te winnen, ook kun je via bonusgames de jackpot vrijspelen.

Nieuwe videoslots bieden meer beleving

De voornaamste reden dat nieuwe videoslots succes hebben is doordat deze automaten over het algemeen meer beleving bieden en hierdoor populairder zijn. De beleving komt voornamelijk doordat de kasten grafisch een stuk aantrekkelijker zijn geworden. Ook bieden sommige gokautomaten de mogelijkheid om het spel in 3D te spelen. Ook maakt zowat iedere kast geluid, wanneer je een prijs wint zullen er geluiden afspelen behorend bij het thema van de kast waar je op speelt. Stap voor stap worden videoslots innovatiever en dit alles met het doel om de beleving te verhogen.

Hiernaast worden ook steeds meer spellen die vroeger aan tafels werden gespeeld, gedigitaliseerd. Denk aan spellen als Blackjack, Roulette en Bingo. Hierbij speelt de beleving een grote rol want dit is natuurlijk het belangrijkste wat tafels te bieden hebben.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?