Winacties: Win dit griezelig lekkere Slender Man pakket

Slender Man is slechts een game personage. Tenminste, dat denk ik. Nou, mooi niet dus! Wanneer een groepje vrienden met man en macht probeert aan te tonen dat Slender Man slechts een internet hype is, verdwijnt een lid van dit groepje op mysterieuze wijze. De lange engnek lijkt toch echt bestaansrecht te hebben en helaas moet het groepje pubers dat ontgelden. Gelukkig is er ook goed nieuws! Wij geven namelijk een griezelig goed Slender Man-pakket weg!

Het lange, gezichtsloze, en uiterst enge personage is natuurlijk bekend vanwege de YouTube-sensatie van een aantal jaar geleden. Sindsdien heeft Slender Man mogen terugkeren in meerdere games en komt hij zelfs naar witte doek. Sterker nog, Slender Man draait al sinds 23 augustus in de Nederlandse bios. Wil jij naar deze film? Dat kan! Wij geven namelijk fanny pack, zaklamp en 2 vrijkaartjes voor de bioscoopfilm weg! Wil jij winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Bestaat Slender Man echt of is het slechts een fictief personage?

PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, BEDANKT VOOR HET MEEDOEN! DE WINNAAR WORDT BENADERD VIA DM

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?