Details co-opmodus The Lords Of The Fallen bekend

Geplaatst: 27 januari 2023 23:00
Aangepast: 11 februari 2024 15:48

Nadat we tijdens The Game Awards een beeld hebben gekregen van de gameplay in The Lords of the Fallen, is inmiddels nieuwe informatie onthuld. Er is meer bekend geworden over de co-op in deze actie-RPG.

Cezar Virtosu, Creative Director van HexWorks, heeft namelijk gezegd dat de co-op vloeiend gaat zijn. Niet langer hoeven items gebruikt te worden om spelers samen te brengen. Als je in The Lords of the Fallen vermoord wordt, ben je tijdelijk toeschouwer in de zogeheten 'spectator mode'. Wanneer jouw teamgenoot in staat is om je weer tot leven te wekken, kun je weer deelnemen aan het gevecht. Verder is onthuld dat de co-op een PvP-modus betreft. Wanneer een speler doodgaat, krijgt de nog levende speler de taak om wraak te nemen voor zijn ontvallen teamgenoot. Makkelijk gaat dit niet zijn, je moet het dan opnemen tegen een zeer sterke AI. Het doel van de co-opmodus in The Lords of the Fallen is om de multiplayer-ervaring voor spelers toegankelijker te maken en ze zodoende samen te brengen.

The Lords of the Fallen is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De game heeft momenteel nog geen releasedatum.

Bron: Edge Magazine
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord