Gerucht: Mogelijke vertraging releasedatum Forza Motorsport

Geplaatst: 27 januari 2023 23:55
Aangepast: 28 januari 2023 11:30

Eerder deze week zagen we dat Forza Motorsport 2023 is getoond tijdens de Xbox Developer_Direct. Hierbij was opvallend dat er nog geen concrete datum voor de game getoond is.

Er lijkt zand in de motor te zijn gekomen omtrent wanneer Forza Motorsport 2023 verschijnt. De racegame staat na de trailer van afgelopen woensdag nog steeds voor 2023. Echter lijkt Forza Motorsport wel later uitgebracht te worden dan intern in eerste instantie de richtlijn was. In een eerdere gameplay-trailer van de nieuwste Forza Motorsport was de lente van 2023 nog de beoogde richtlijn van uitgave. Met het nieuws over de interne vertraging komt de bekende industrie-insider Jeff Grubb. Tijdens de recente podcast op zijn Youtube-kanaal beweert hij namelijk dat de game uitgesteld is naar op zijn minst het derde kwartaal van 2023, dus in de periode juli-september. Grubb sluit echter niet uit dat Forza Motorsport 2023 zelfs nog later dit jaar verschijnt. In een latere tweet nuanceert hij zijn uitspraken echter. De beoogde releasedatum voor de racegame is nog aan fluctuatie onderhevig, maar het is voor hem geen verrassing als dit de tweede helft van het jaar betreft.

De finish is nog niet in zicht, maar we weten wel dat Forza Motorsport 2023 nog steeds voor later dit jaar is weergegeven als releasedatum. De racegame verschijnt voor pc en de Xbox Series X|S en Xbox One.

Bron: Game Mess
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord