Evil West laat langer op zich wachten

Geplaatst: 16 augustus 2022 23:50

Ik heb slecht nieuws voor je als je reikhalzend naar Evil West uitkijkt. Onze vampierenjager heeft iets langer de tijd nodig om zich voor te bereiden op zijn strooptocht.

Focus Home Interactive bracht vandaag naar buiten dat de Evil Wests releasedatum van 20 september niet haalbaar is. Niet echt leuk nieuws natuurlijk. Uit betrouwbare bron (lees: mijn eigen ogen) heb ik vernomen dat Bram op de redactie ontroostbaar ter aarde is gestort. Enfin, in een verklaring op Twitter legt de uitgever uit dat er simpelweg meer tijd nodig is om de game af te krijgen. Het zijn de welbekende puntjes op de i die nog ontbreken en ervoor zorgen dat de game zijn originele releasedatum niet gaat halen. Het uitmoorden van hordes aan vampieren in het altijd gezellige Wilde Westen zit er voorlopig dus nog even niet in. Tot die tijd moet je je maar even verlekkeren aan de gameplay van Evil West.

Evil West uitgesteld1

Geen september release voor Evil West dus. De datum is verschoven naar 22 november. De game komt nog steeds uit op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Focus Home Interactive
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil West

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord