Nieuwe State of Play op komst

Geplaatst:

Pak je agenda er maar vast bij, want Sony heeft een nieuwe State of Play gepland staan. In de loop van volgende week komt het bedrijf namelijk met een nieuwe presentatie.

De laatste State of Play is zo'n twee maanden geleden gepresenteerd, dus het werd volgens Sony inmiddels wel weer tijd voor een nieuwe. Verwacht niet te veel nieuws omtrent first party titels. Sony heeft op zijn website te kennen gegeven dat de aankomende State of Play zich vooral focust op third party titels en de PlayStation VR2. De presentatie neemt alles bij elkaar zo'n half uur van je tijd in beslag. Mocht je de presentatie live willen volgen, dan moet je wel laat opblijven. De stream staat namelijk voor ons Nederlanders om middernacht gepland.

Sony State of Play 2 juni

De nieuwe State of Play presentatie van Sony is op 2 juni vanaf middernacht live te volgen via Twitch of YouTube. Welke games hoop jij aanstaande donderdag voorbij te zien komen?

Bron: PlayStation
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord