REPLACED uitgesteld vanwege oorlog Oekraïne

Geplaatst: 25 mei 2022 17:20

De mysterieuze Cyberpunk-game REPLACED blijft nog wat langer mysterieus. De game is namelijk uitgesteld naar het volgende jaar.

De reden voor het uitstel is alles behalve leuk. REPLACED wordt namelijk ontwikkeld door Sad Cat Studios. Veel van de studio's medewerkers komen uit Oekraïne en Belarus. Zoals je je wel kunt voorstellen, hebben zij andere dingen aan hun hoofd gehad dan aan games sleutelen. De oorlog heeft heftige impact gehad op het ontwikkelingstraject. Daarom hebben uitgevers Coatsink en Thunderful Publishing ervoor gekozen om de deadline uit te stellen. Gelukkig is er een zilver randje aan het bericht, want de mensen bij Sad Cat Studios zijn veilig de grens overgegaan.

REPLACED verschijnt in 2023 voor de pc en Xbox-consoles. De game verschijnt tevens op Game Pass.

Bron: Sad Cat Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot REPLACED

Series

-

Uitgever

Coatsink

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Sad Cat Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord