Don't Starve Together

  • Ontwikkelaar Klei Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 september 2016
  • Genre Survival
  • Gameliner score -

Redactie: Tijd voor de inconsequente woensdag stream

Mis jij de Gameliner streams nu onderhand wel? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Na een lange stop gaan we deze woensdag weer een gezellige redactiestream hosten om de wat roestige vaardigheden van een aantal van onze streamers weer een beetje te oliën. Deze woensdag gaan Jolien, Claudia, Eilish en Anita aan de slag met Don’t Starve Together. Ze proberen te overleven in een vreemde wereld waar alles net iets anders werkt dan je gewend bent, terwijl ze een weg terug naar huis proberen te vinden. De naam zegt het al, we gaan niet iedere week streamen, voor nu althans. Na de vakantie komt er wel een wekelijkse streamplanning en kun je dus weer iedere week kijken.

Ben jij erbij?

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?