Releasedatum bekend voor twee nieuwe Sims 4 kits

Geplaatst: 20 mei 2022 16:40
Aangepast: 22 mei 2022 15:36

Het officiële twitteraccount van de Sims 4 kondigde twee nieuwe kits aan voor de game. De ene set biedt op Parijs geïnspireerde avondmode, terwijl de andere ervoor zorgt dat kinderen de nacht kunnen doorbrengen met kamperen in de achtertuin.

Beide aangekondigde uitbreidingen zijn slechts kits, terwijl de derde een gamepack is. Er wordt verwacht dat bij de Sims 4 gamepack weerwolven betrokken zijn vanwege de manier waarop EA's eerste teaser een volle maan met wolvengehuil bevatte. De Moonlight Chic en Little Campers Kits lijken samen zowel stijl als inhoud te bieden. Moonlight Chic bevat Parijs-geïnspireerde avondlooks. Het gaat hier wel over een modern Parijs want het zijn geen eentonige jurken tot op de grond. EA zei dat de items "geïnspireerd zijn door de Parijse maker Paola Locatelli en de jeugdige mode van vandaag". De nadruk bij Little Campers ligt op de gameplay-elementen. Kinderen kunnen buiten een dekenfort bouwen waar ze kunnen spelen. Een dekenfort kan zelfs de vorm krijgen van een auto of een ruimteschip. De kit bevat ook veel nieuw speelgoed en de mogelijkheid om marshmallows te roosteren. De focus ligt op het kamperen in de tuin van kinderen en dus niet op een vakantie naar de camping, maar niets weerhoud je ervan om daar ook een dekenfort te bouwen. De meeste gameplay van de Sims 4 is gericht op sims vanaf de jongvolwassen leeftijd. Deze kit geeft dus meer mogelijkheden voor de sims van jonge leeftijd.

Sims 4 Little Campers

Beide kits zijn vanaf donderdag 26 mei beschikbaar voor alle Sims 4-spelers op pc, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord