Trailer: BOXBOY! + BOXGIRL! vanaf nu verkrijgbaar

Geplaatst: 26 april 2019 12:35

Nintendo heeft aangekondigd dat de 2D-puzzelplatformer BOXBOY! + BOXGIRL! vanaf nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. In dit deel kun je ook met de personages Qucy en Qudy spelen.

De nieuwe game komt met 270 puzzels om op te lossen, de meeste ooit in een BOXBOY!-game. De puzzels hoef je niet langer alleen op te lossen, want met de komst van het nieuwe personage is ook een multiplayermodus gepaard. In de singleplayermodus heeft een speler de mogelijkheid om te wisselen tussen de personages Qbby en Qucy. Wie het verhaal van de game uitspeelt, krijgt toegang tot extra avonturen met het personage Qudy.

Wie zelf wil ervaren of deze nieuwe puzzel-platformer lekker wegspeelt, heeft nu de mogelijkheid om de demo gratis uit te proberen. Deze is net als de volledige game verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Bron: Nintendo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BOXBOY! + BOXGIRL!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 april 2019

Ontwikkelaar

HAL Laboratory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord