Game Over: #59: Over de ingewanden van de PlayStation 5

Na een relatief rustig weekje in de wondere wereld der games, hebben Delano, Claudia en Patrick alsnog genoeg te bespreken. Zo werd de binnenzijde van de PlayStation 5 getoond, is Overwatch gratis te spelen op de Nintendo Switch, worden Xbox Game Pass en xCloud misschien ook beschikbaar voor iOS-gebruikers en gaat het ook nog even over de spoken in Among Us. Natuurlijk krijgt Delano ook deze week nog even een draai om de oren van zowel Claudia als Patrick. Luisteren dus!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?