Game Over: #88 - Dromen over Gabe Newell

Het is weer zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Game Over! Dit keer zitten Rudy, Eilish en Huub samen aan de virtuele tafel en dat beloofd weer een drama te worden!

Vandaag praten we over de problemen voor de Ps5, komt Ubi met een bijzonder nieuwtje naar buiten en dromen we over de man der mannen: Gabe Newell.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?