Pokémon Brilliant Diamond

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Game Over: #90 - Alle ogen op Pokémon

Het is zondag en jullie weten allemaal wat dat betekent: een nieuwe aflevering van de podcast Game Over. We zijn alweer bij de 90ste editie beland, die voor een groot deel in het teken staat van Pokémon. De releasedatums van Pokémon Briljant Diamond en Shining Pearl en Pokémon Legends Arceus zijn namelijk bekendgemaakt. Voor dit prachtige onderwerp zijn Delano, Eilish en natuurlijk onze Pokémon expert Claudia om de virtuele tafel gaan zitten. Iets minder groot nieuws, maar wel leuk om te weten: de nieuwe gratis PlayStation Plus en Xbox Games with Gold voor juni zijn onthuld. En last but not least: Valve, of 'valvie', zoals Delano het graag uitspreekt, is bezig met het ontwikkelen van een handheld Gaming PC die wellicht de SteamPal gaat heten. Benieuwd wat de redactieleden vinden van de Diamond & Pearl remakes? Jullie krijgen alvast één hint: Claudia's reactie is het equivalent van twee volle pakken zout.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?