Game Over: #91 - Vooruitblik op E3 2021

Daar is 'ie dan, de 91ste editie van Game Over. Deze week staat de E3 centraal en spreken de tafelgasten de programmering door. Nintendo, Deep Silver, Capcom, Take Two, Bandai, ze zijn er allemaal (weer) bij dit jaar. Maar het 'gewone' nieuws kwam natuurlijk ook ter sprake. Zo werd afgelopen week bekend dat Battlefield 6 volgende week wordt onthuld. God of War-frans kregen (misschien) minder goed nieuws, want zij kregen te horen dat God of War: Ragnarok is uitgesteld. Deze week hoor je niemand minder dan Rudy, Patrick en Bram aan de virtuele tafel.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?