Game Over: Aflevering #10: The Game Awards

Er is allerlei nieuws verschenen de afgelopen week, maar het grootste nieuws kwam wel van het jaarlijkse evenement The Game Awards. Naast dat veel games in de prijzen vielen, waren er ook dit jaar weer verschillende aankondigingen die de moeite waard zijn om even te bespreken. Bram is daar samen met Jolien en Claudia eens goed voor gaan zitten. Als jij dat ook doet, dan ben je helemaal klaar voor onze extra lange podcast!

Wil je de podcast live zien? Dat kan! De Game Over podcast is elke maandag vanaf 20:00 uur live te zien op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?