Game Over: Aflevering #11: Gameliner Awards en Horizon Forbidden West

Een nieuwe week is aangebroken, dus is het weer tijd om terug te blikken op het nieuws van afgelopen week. Bram zit samen met Evelien en Eilish om het onder andere te hebben over Pokémon Legends Arceus, Horizon Forbidden West en Tiny Tina's Wonderlands. Nu het einde van het jaar nadert is het hoog tijd om een beetje te gaan terugblikken en dat doen we bij Gameliner traditiegetrouw met de Gameliner Awards. Daarnaast kun je deze maand ontzettend veel prijzen winnen, dus hou de site goed in de gaten.

De Game Over podcast is elke maandag om 20:00 uur live te zien op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?