Game Over: Aflevering #12: Pokémon Legends Arceus en Skull & Bones

Elke maandagavond zitten drie leden van de Gameliner redactie bij elkaar om het nieuws van de afgelopen week door te nemen. Dit keer heeft Bram Claudia en Patrick opgetrommeld, dus dat belooft weer wat discussies op te leveren. Zij hebben het onder anderen over Pokémon Legends Arceus, Skull & Bones en Star Wars Jedi: Fallen Order 2.

Wil je de podcast live zien? Zorg dan dat je elke maandagavond om 20:00 uur aanwezig bent op ons Twitchkanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?