Game Over: Aflevering #13: Kirby, The Settlers en Pokémon

Afgelopen week is er weer genoeg nieuws in de game industrie voorbij gekomen, dus steken Bram, Eilish en Evelien de koppen bij elkaar om het nieuws te bespreken. Zo hebben ze het onder meer over Kirby and the Forgotten Lands, Pokémon Legends Arceus en The Settlers. Natuurlijk bespreekt het drietal nog meer nieuws en wat zij de komende week verwachten te gaan spelen.

Wil je ook de podcast live bijwonen? Check dan elke maandagavond om 20:00 uur ons Twitchkanaal!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?