Game Over: Aflevering #14: Activision Blizzard, Cuphead en LEGO

In deze extra lange editie van de Game Over podcast bespreken Bram, Jolien en Claudia hun kijk op de overname van Activision Blizzard door Xbox. Wat biedt dit voor voordelen? En wat betekent dit voor de concurrent Sony PlayStation? Daarnaast wordt er ook nog even gesproken over LEGO Star Wars en de Netflix serie Cuphead.

Wil je live aanwezig zijn bij de opname van de podcast? Dat kan! Iedere maandagavond om 20:00 uur is de podcast te zien op ons Twitchkanaal.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?