Game Over: Aflevering #27: Sonic Origins, World of Warcraft en Ubisoft overname?

Er is weer veel gebeurd de afgelopen week, dus Bram, Claudia en Evelien hadden genoeg om over te praten. Wat dacht je van het nieuws over de verschillende Sonic Origins versies die zijn aangekondigd? Of de nieuwe World of Warcraft uitbreiding met draken? En wat vinden ze van de potentiele overname van Ubisoft? Dit allemaal en nog veel meer komt voorbij in deze uitgebreide editie van Game Over Live.

De Game Over Podcast is elke maandag om 20:00 live te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur EveliendeGeus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?