Game Over: Aflevering #28: Xbox & Bethesda, Balan Wonderworld en Embracer Group

Het was een week vol aankondigingen, dus weer genoeg om over te praten voor Bram, Jolien en Nils. Serieuze zaken als de rechtszaak rondom Balan Wonderworld en de mogelijke overname van ontwikkelingsstudio's door Embracer Group. En ook dit jaar is er weer een Xbox & Bethesda Showcase, dus Bram wil van iedereen weten welke games ze daar willen zien. En maak je geen zorgen over de 2D status van Nils, het gaat niet ten koste van zijn kritische blik!

De Game Over Live Podcast is elke maandag om 20:00 te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur EveliendeGeus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?