Game Over: Aflevering #30: Fall Guys, EA vs FIFA en Starfield

Ik zeg vaak dat de week bomvol nieuws zat, maar deze week spant de kroon. Vers van de pers het nieuws dat Fall Guys binnenkort gratis wordt. Eerder in de week werd bekend dat de wegen van FIFA en EA scheiden, maar daar bleef het niet bij. FIFA gaat namelijk de strijd aan met de nieuwe EA SPORTS Football Club, maar wie gaat die strijd winnen? Wat dacht je van de uitgstelde release van Starfield. En dan heb ik het nog niet eens gehad over al het andere nieuws wat de afgelopen week voorbij kwam. Alles wordt natuurlijk besproken door Bram, Claudia en Jolien in de Game Over Live Podcast van deze week.

De Game Over Live Podcast is elke maandag om 20:00 te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?