Game Over: Aflevering #33: State of Play, Sonic Frontiers en Pokémon Scarlet/Violet

Iets later dan normaal, maar beter laat dan nooit. Opnieuw een bomvolle aflevering van Game Over Live. State of Play wordt uitgebreid besproken. Wat vinden Bram, Claudia en Patrick van wat er te zien was? Er is een trailer met gameplay van Sonic Frontiers gedeeld en daar hebben onze redactieleden natuurlijk een sterke mening over. En eindelijk ontving Pokémon Scarlet/Violet een releasedatum, die door een trailer werd onthuld. Kortom, weer genoeg om over te praten en dat is ook zeker gedaan. Laat ook zeker jouw mening over de onderwerpen achter in de reacties of kom langs op Twitch om alles live mee te maken.

De Game Over Live Podcast is elke maandag om 20:00 te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?