Game Over: Aflevering #34: De grote nabeschouwing van Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Games Showcase

Het zweet staat alle redacteuren nog op het voorhoofd. Met Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Games Showcase was het een behoorlijk drukke week. En dat betekent dus ook een volle podcast. Er zijn veel games aangekondigd, er is gameplay getoond en er zijn releasedata bekendgemaakt. Aan Bram, Jolien en Patrick dus de grote taak om alles eens door te spreken. Welke game sprong eruit, wat was een grote verrassing en wat stelde teleur? Kortom, genoeg te bespreken dus ga er maar eens goed voor zitten!

De Game Over Live Podcast is elke maandag om 20:00 te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?