Game Over: Aflevering #37: Sims 4, Skull & Bones en Disney Dreamlight Valley

Sims 4, Disney Dreamlight Valley, Blanc, Harvestella... Allemaal wholesome games deze week in de Game Over Podcast. Maar dat laat Patrick niet zomaar gebeuren, dus ook Portal, Skull & Bones, Skate. en Gothem Knights komen voor bij. Patrick heeft deze week het gezelschap van Jolien en Evelien, ook wel bekent als Team Wholesome. Patrick is helemaal klaar mee, maar Jolien en Evelien raken nooit uitgepraat over wholesome games. Gelukkig maar, anders zou de podcast zo voorbij zijn!

De Game Over Live Podcast is elke maandag om 20:00 te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?