Game Over: Aflevering #38: Nacon Connect & Ubisoft Forward

Nacon Connect en Ubisoft Forward zijn achter de rug. Bram, Eilish en Anita blikken terug op deze presentaties. Wat hebben we allemaal voorbij zien komen en hoe goed waren de shows? De ongezouten meningen van Bram, Eilish en Anita vliegen je om de oren in aflevering 38 van de Game Over podcast. Hieronder kijk je hem terug.

Wil je de podcast zelf live bijwonen een meediscussiëren? Dat kan. De Game Over podcast is elke maandag om 20:00 uur live te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?