Bayonetta 3

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Game Over: Aflevering #39: Skate. gratis, Bayonetta 3 voor kids en Tennocon 2022

Bram, Rudy en Claudia schuiven deze week aan de (digitale) tafel en bespreken zoals vertrouwd het laatste gaming nieuws. Zo staan ze uitgebreid stil bij Skate., die straks gratis speelbaar is voor iedereen. Bayonetta 3 krijgt een kindvriendelijke modus. Goed of niet? En passeert Tennocon 2022 de revue, het event waar onder andere Warframe DLC en Soulframe zijn aangekondigd.

Wil je de podcast zelf live bijwonen een meediscussiëren? Dat kan. De Game Over podcast is elke maandag om 20:00 uur live te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?