Game Over: Aflevering #40: The Last of Us 1 Remake, Ubisoft nieuws & FIFA 23

Het is alweer de laatste podcast van dit seizoen. En ook deze week bespreken Bram, Jolien en Anita natuurlijk weer het nieuws van de afgelopen week. Wat dacht je van het nieuws over The Last of Us 1 die een remake krijgt? Is dit eigenlijk wel nodig? Er is ook flink wat nieuws rondom Ubisoft, er zijn namelijk een aantal games uitgesteld en Ubisoft heeft zelfs een game geannuleerd. En ten slotte het jaarlijkse standaard met de aankondiging van FIFA 23. Maar wel voor de laatste keer. Dit alles en nog veel meer werd besproken tijdens de Game Over Live Podcast.

Wil je de podcast zelf live bijwonen een meediscussiëren? Dat kan. De Game Over podcast is elke maandag om 20:00 uur live te volgen op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?