Game Over: De deceptie genaamd: Inside Xbox 2020

Deze week waren alle ogen binnen de game-industrie gericht op Microsoft en haar Inside Xbox 2020. Waar zouden ze mee op de proppen komen? Achteraf is er veel onvrede bij het publiek, want het hoog geanticipeerde evenement zat alles behalve lekker in elkaar en bleek een ware teleurstelling in het kwadraat. Spoiler: Dat was (helaas) ook het sentiment in de Game Over van deze week. Ander nieuws dat we ook in deze editie bespreken zijn de evenementen die door de coronapandemie niet doorgaan. Zo gaat de Tokyo Game Show bijvoorbeeld niet door. En daarnaast is de nieuwe 'speciale' DLC voor Mortal Kombat 11, waar klaarblijkelijk ook een enorm prijskaartje aan komt te hangen besproken.

Delano, Bram en Patrick zijn deze week de stemmen die je door jouw koptelefoon of luidsprekers hoort knallen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?