Game Over: De Gameliner Awards in volle gang

Het einde van het jaar is in zicht en 2019 begeeft zich in de nadagen van het jaar. Dat betekent dat het nieuws kariger en kariger wordt, maar bij Gameliner bruist het. Momenteel vinden namelijk de Gameliner Awards plaats en jij kunt nog altijd stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Voor we ons allemaal gaan storten op het kerstdiner en alle versnaperingen dat dat met zich meebrengt, werpen we eerst nog een blik op de Gameliner Awards van dit jaar.

Deze week zijn het Delano, Claudia en Bram die plaatsnemen achter de microfoon.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?