Game Over: De soap rondom Cooking Mama: Cookstar en gamescom geannuleerd

Ook de afgelopen week maakt het coronavirus weer slachtoffers. Niet alleen mensen, maar ook evenementen moeten er aan geloven. Voor ons gamers betekent dat, dat gamescom dit jaar niet door gaat zoals wij dat gewend zijn, maar een digitale variant gaat krijgen. Verder wordt ook de soap rondom Cooking Mama: Cookstar besproken. Het gaat namelijk van kwaad tot erger met die op het oog onschuldige game, maar komt het ook ooit nog goed?

Claudia en Bram vergezellen Delano deze week tijdens het bespreken van het nieuws.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?