Game Over: Is streaming de toekomst van gamen?

Deze week is er een gloednieuwe Game Over podcast. De show is aangekleed met nieuwe jingles en verfrissende rubrieken, maar nog altijd met de oude vertrouwde gezellige sfeer. Deze week komen Delano, Rudy, Claudia en Bram samen - digitaal welteverstaan - om het nieuws van de afgelopen week door te nemen. Zo barst de discussie los over Microsoft's xCloud, wordt er vast gespeculeerd over de aanstaande Inside Xbox en werpt Delano nog wat stellingen voor de voeten van de podcast crew van dienst. Ook waren deze week de flauwe grappen in de aanbieding en de podcast leden hebben deze aardig gehamsterd.

Delano, Bram, Claudia en Rudy kwamen bijeen in deze vernieuwde Game Over podcast.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?