Game Over: Telltale Games komt terug

Game Over is de wekelijkse podcast van Gameliner, welke je iedere zondag op Spotify, iTunes of Google Podcast kunt beluisteren of gewoon via onze website. In Game Over bespreken we iedere week wat we hebben gespeeld, nemen we het belangrijkste nieuws met je door en nog veel meer. Deze week bespreken we de terugkeer van Telltale Games en kunnen we fluiten naar Pokémon Masters in de Benelux, daarnaast bespreken we nog veel meer.

De Gameliner-sterren van deze week zijn: Delano Seliman, Claudia Tjia en Patrick Lamers.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?