Game Over: Uitstelgedrag door Corona

Het coronavirus is nog altijd druk bezig zich te verspreiden over onze aardkloot en dat heeft ook zo zijn invloed op de game-industrie. Het kan dan ook niet anders dat we tijdens deze podcast ook even stilstaan bij games en evenementen waarvan de planning aangepast wordt. Zo wijzigt gamescom de plannen in verband met het coronavirus, is QuakeCon helemaal afgelast en werd zelfs The Last of Us Part II voor een tweede keer uitgesteld. Maar het gaat natuurlijk niet alleen over uitstellen en afstellen, ook wordt Ubisoft besproken die een maand lang gratis games weggeven en doken er geruchten op over heruitgaves van Mario-games voor de Nintendo Switch. Er is dus weer genoeg om over te discussiëren, dus ga er maar goed voor zitten en geniet van een nieuwe editie van de Game Over podcast.

Delano is deze week weer terug van weggeweest en hij wordt vergezeld door Claudia en Bram.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?