Gameliner Awards: Breng je stem uit op de beste game van 2018 en maak kans op prijzen!

Voor de achtste keer organiseert Gameliner in de laatste weken van het jaar de Gameliner Awards. Je kunt twee weken lang je stem uitbrengen op de beste game van het jaar. Daarnaast kun je met je stem kans maken op prijzen. Welke prijzen je kunt winnen houden we nog even als een verrassing, maar Ubisoft, 2K Games, Nintendo, Microsoft, Activision Blizzard, Koch Media, SEGA, Warner Bros. Games, Bandai Namco, Bethesda, Electronic Arts en Square Enix hebben weer een heleboel goodies en games opgestuurd die we kunnen verloten in goed gevulde pakketten aan onze bezoekers die hun stem hebben uitgebracht en een reactie achterlaten op de site. Kom volgende week terug op de website, want dan plaatsen we een video met de goodies en games je dit jaar kunt winnen.

We hebben dit jaar tien games genomineerd die kans maken om de beste game van het jaar 2018 te winnen. Helaas vielen games als Battlefield V, Call of Duty: Black Ops 4 of SoulCalibur VI echt net buiten de top 10. Het zijn natuurlijk games die op de redactie erg populair zijn, maar net niet speciaal genoeg. De onderstaande tien genomineerde games staan in alfabetische volgorde en zijn nu beschikbaar om op te stemmen!

Breng je stem uit en maak kans op dikke vette prijzen. Om kans te maken op een tjokvol prijzenpakket dien je een stem uit te brengen op één van bovenstaande games en een reactie achter te laten op bijvoorbeeld dit bericht. Het reageren kan eenvoudig door een account aan te maken bij Disqus. Alleen geregistreerde accounts doen mee, heb je geen account dan kun je deze gratis aanmaken via Disqus. Het is overigens ook mogelijk om deze te koppelen aan je Facebook-, Google- of Twitter-account.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?