The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Video Preview: The Devil in Me - Sluit een hoofdstuk af

Op 18 november verschijnt het laatste deel uit de Dark Pictures Anthology-reeks van ontwikkelaar Supermassive Games en wordt uitgegeven onder de vlag van Bandai Namco. Rudy ging tijdens gamescom aan de slag met The Devil in Me. Hij werd samen met een groep andere filmakers uitgenodigd door een anoniem persoon in een moordlustige hotel. Dit laatste hadden we hem alleen nog niet gezegd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?