Mysterieuze game niet op E3

Darren Walter van BBC heeft op zijn blog bevestigd dat Sony hem in februari een geheime game heeft laten zien. De game werd niet getoond op de E3, terwijl dat wel gezegd werd.

So, sat in the audience in the Shrine Auditorium in Los Angeles at the Sony briefing I was really looking forward to seeing everyone's reaction to the game.

As the briefing wore on I was beginning to wonder if it would ever appear.

But then Sony executive Jack Tretton said: We have one final thing to show you.

And I thought: This is it. This is the big reveal; finally I can be unburdened with this secret.

And on the big screen MAG appeared - the massively multiplayer online FPS game.

As it turned out: this was one of the games I had been shown some months before but under strict instruction I was not to write about it.

But this was not the game I was referring to. It still hasn't been shown publicly.

De in-game beelden die hij te zien kreeg waren nog nooit eerder op een console vertoond, zo zegt hij zelf. Laten we maar hopen dat deze game wel op de TGS getoond zal worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?