Verkleed jouw Avatar als Johnny Klebitz

Regelmatig komt Microsoft met nieuwe kleding voor je Avatar. Vandaag is er weer nieuwe kleding beschikbaar gesteld. Tijd voor een verkleedpartij.

Ditmaal is het namelijk mogelijk om er als Johnny Klebitz uit te zien. Johnny komt uit The Lost and Damned, de extra content van Grand Theft Auto IV. Nu kun jij er ook als een biker uitzien, op Xbox Live dan.

Mannen:
Rocker Jacket
Pixie Boots
Grunge Pants
Metal Combats
Top Hat
Skull Ring
Leather Biker Gloves
Left Feather Earring
Right Feather Earring

Vrouwen:
Punk Tee
Black 60's Boots
Leopard Print Leggings
Biker Jacket
Biker Gloves
Skull Wrist Band
Left Feather Earring
Right Feather Earring[/quote]

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?