Video: I Expect You To Die komt naar PlayStation VR

De populaire VR-game I Expect You To Die komt naar de PlayStation VR! Schell Games, de ontwikkelaar, vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zelf melden ze het volgende:

We're thrilled to be working with Sony to bring the incredibly immersive, secret agent world of I Expect You To Die to PlayStation VR owners later this year. The game offers a VR experience unlike any other that's challenging, fun and full of nail-biting suspense, and we can't wait to see it in the hands of console players to see how they do.

Naast deze aankondiging is er ook nieuwe gameplay gedeeld. De game is eigenlijk een combinatie van wat spionnenwerk en puzzelen. Naar alle waarschijnlijkheid komt de game in december op de markt voor de PlayStation VR. Vinden jullie dit een stap in de goede richting? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?