Check hier alle Nacon Connect 2024 content

All I want for Christmas: Claudia met Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country

Geplaatst: 18 december 2018 14:00

Iedereen mist weleens een game. Of het nou komt door een gebrek aan vrije tijd, een lege portemonnee of die andere klapper die gelijktijdig verscheen. Claudia had ook last van dat probleem. Zei mistte namelijk Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country. Eeuwig zonde, de "uitbreiding" is namelijk een fantastische toevoeging aan een al fantastische game. Dus Kerstman, get the hint want Claudia zingt al tijden All I want for Christmas is Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country (zo, dat is een mond vol)!

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Ik heb dit jaar een heleboel toffe games kunnen spelen. De game die echter in mijn collectie ontbreekt, is Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country en daar baal ik ontzettend van. Xenoblade Chronicles 2 kreeg ik aan het begin van dit jaar cadeau en aanvankelijk vond ik de game maar niets. Ik ben een groot fan van RPG’s met een Japans tintje, maar de ontzettend slechte Engelse voice-overs, het gevechtssysteem dat op een onnodig ingewikkelde manier werd uitgelegd en de langdradige sidequests lieten mij toch afhaken. Ik heb de game dan ook maandenlang niet meer aangeraakt.

Na een tijdje besloot ik de game toch weer op te pakken. Ik installeerde de DLC met Japanse stemmen en ik werd weer happy. Ik realiseerde me hierna pas hoe mooi de game eruit ziet en hoe bizar veel content erin zit. Ik dook helemaal in het verhaal en raakte verliefd op de personages. Voor ik het wist had ik toch al bijna tachtig uur in de game zitten. De aankondiging van een uitbreiding waarmee ik me nog eens meer dan twintig uur kon vermaken, maakte me natuurlijk dolgelukkig. Ik moest en zou deze uitbreiding kopen. Helaas verscheen een maand voor de release een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft en meer hoef ik je denk ik niet te vertellen. Mocht de kerstman dit jaar mijn appartementje weten te vinden, mag hij voor mij dus Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country onder de boom achterlaten.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord