Astro Bot: Rescue Mission

  • Ontwikkelaar SCE Japan Studio
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Platform
  • Gameliner score -

All I want for Christmas: Devin met Astro Bot: Rescue Mission

Ook onze VR-rot heeft weer wat gemist afgelopen jaar. De VR-hype is nog lang niet voorbij en er verschijnen nog meer dan genoeg games om je in onder te dompelen. geen verrassing dat je wat mist dus! Zo mistte Devin bijvoorbeeld Astro Bot. Een op het eerste oog weinig zeggende game, maar niets blijkt minder waar. All Devin wants for Christmas is Astro Bot: Rescue Mission!

Astro Bot: Rescue Mission

Wat blijft het een moeilijke vraag. Wat zou ik nou echt graag voor kerst willen? Ik had hier bijna Detroit Become Human neergezet, omdat ik die game ook nog altijd wil spelen, maar Astro Bot: Rescue Mission is toch net even wat meer een must-have. Het VR-platform is voor mij nog altijd iets magisch en na het spelen van Astro Bot-demo realiseerde ik dat ik echt een top game links heb laten liggen.

In eerste instantie lijkt Astro Bot namelijk niet veel meer bijzonders te doen. Het lijkt eerder op een langere versie van de gratis Playroom VR platform-minigame, maar als ik nu op de demo terugkijk, denk ik dat Astro Bot exact is wat Nintendo zou doen met een eventuele Mario VR. De game won recentelijk zelfs nog de Game Award voor beste VR-titel en dat terwijl de toppers Beat Saber en Firewall: Zero Hour ook bij de genomineerde games zaten. De volledige game moet haast wel een topper zijn en ik wens dan ook niks anders dan Astro Bot onder mijn boom!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?