All I want for Christmas: Dionne met Planet Zoo

Geplaatst: 18 december 2020 12:00

Kerstmis? Is dat deze maand al? Het lijkt net of we tegelijkertijd nog in maart als al in 2021 zitten. Maar nee, we moeten eerst nog de kerstdagen doorlopen. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat deze dagen dit jaar voor iedereen er heel anders uit gaan zien en eerlijk gezegd ben ik mijn kerststemming een beetje verloren. Om deze terug te krijgen en niet te veranderen in de Grinch ben ik al een tijdje op Netflix kerstfilms aan het kijken en staat er momenteel een flinke kerstboom vlak naast mij op mijn bureau. Helaas zijn er echter geen geschikte kerstgames, dus wil ik voor kerst dé simulatiegame die je het echte leven zo doet vergeten: Planet Zoo.

Een kerst tussen de dieren met Planet Zoo

In mijn kindertijd heb ik redelijk wat Rollercoaster Tycoon op pc en Zoo Tycoon op de Nintendo DS gespeeld. Het concept van je verbeelding en creativiteit loslaten op een game om zo je eigen pretparken of dierentuinen te creëren, is perfect om voor eventjes aan de realiteit van het echte leven te kunnen ontsnappen. Ik heb alleen al heel lang zulke simulatiegames niet gespeeld en dat terwijl de nieuwste uitvoeringen van deze games, zoals Planet Coaster, er steeds vetter uit gaan zien met veel meer mogelijkheden.

Dus toen laatst het nieuws naar buiten kwam dat Planet Zoo weer een nieuw uitbreidingspakket kreeg, werd mijn interesse voor deze simulatiegame weer gewekt. Naast de Aquatic Pack DLC zijn er nog drie andere uitbreidingspakketten die stuk voor stuk veel lijken toe te voegen aan de van zichzelf al best toffe basis van de game. Mocht ik dus nog zo’n zestig euro ergens in een wollen sok hebben verstopt, is Planet Zoo met alle uitbreidingspakketten toch wel de game die ik het liefst voor Kerstmis zou willen hebben. Maar alleen Planet Zoo zonder DLC’s is ook al goed genoeg hoor, Kerstman!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord