All I want for Christmas: Gravity Rush 2

Geplaatst: 18 december 2017 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Laura wants for Christmas is Gravity Rush 2!

Gravity Rush 2

Een game die, naar mijn mening, vaak over het hoofd wordt gezien, is Gravity Rush. In 2012 maakte de game zijn debuut op de PlayStation Vita, waarna in 2016 een remastered versie op de PlayStation 4 werd uitgegeven. Een zekere 'hidden gem' onder de PlayStation games dus.

In deze game speel je als een naïeve jongedame, genaamd: Kat, die de zwaartekracht om haar heen kan beïnvloeden en zo door de lucht kan zweven en tegen muren kan oplopen. Super gaaf! Met deze krachten help je de bewoners en bescherm je vervolgens de stad. Door de unieke gameplay van deze game heb ik mijzelf zo ontzettend vermaakt op de PS Vita en heb ik daarom ook niet geaarzeld bij het kopen van de geremasterde versie voor de PS4.

In januari van dit jaar bracht men het tweede deel uit van Gravity Rush. Al sinds de aankondiging bij E3 2016 kon ik niet wachten om deze game in huis te halen. Opnieuw speelt Kat de hoofdrol in Gravity Rush 2 en krijgen wij vooruitgang in de gameplay, meer (en betere) side-quests en een verbeterde camera. Peter was de lucky guy om deze game te mogen ervaren en beoordeelde de game met 4,5 sterren, maar bij mij is het er dus nog niet van gekomen. Ik ben wel het afgelopen jaar een ontzettende zoete jongedame geweest, dus wie weet gunt de Kerstman mij deze game en ligt Gravity Rush 2 over een aantal dagen bij mij onder de boom.

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Lees meer